Over ons

Doelgerichte en creatieve videomakers

Over ons

Glorydays Media is opgericht in 2011. Onze eerste opdracht was een video over de toekomstvisie van de gemeente Bernisse en we kunnen alleen maar hopen dat die toekomstvisie inmiddels gerealiseerd is. In de afgelopen jaren is Glorydays Media uitgegroeid tot een veelzijdige videoproducent, gericht op het maken van effectieve en creatieve video's. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht bedienen we klanten in de Benelux en Scandinavië.

Visie

Business Video is volwassen geworden en moet een structurele rol krijgen in elke customer journey, op alle HR afdelingen en in elke communicatie-strategie. Dat vereist een geïntegreerde en structurele aanpak van videoproductie, videobeheer, videodistributie en video-analytics.

 

Missie

Wij willen organisaties helpen bij de ontwikkeling van een professionele videostrategie. Onze rol daarin is drieledig:

  • Structurele productie van effectieve en creatieve video's voor alle kanalen
  • Inbedden van video in bredere marketing-, HR- of communicatie-strategie
  • Implementatie van videomanagement-oplossingen
 

Team

Het team van Glorydays Media bestaat uit videoconsultants die alles weten over videomanagement, video marketeers die precies weten hoe video moet worden ingezet en professionele videomakers die dag in dag uit bezig zijn met de productie van creatieve video’s.

Naast onze in-house videomakers werken we samen met een groot en groeiend aantal partners die elk hun eigen specialisme hebben: van Virtual Reality, via gepersonaliseerde video, tot (3D)-animatie.

Glorydays Media groeit hard en is daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

 

Laat ons u bellen

Vul het formulier hier naast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.